in

Scott Goldstein Receives Air Force Major General Rank

Scott Goldstein Receives Air Force Major General Rank - top government contractors - best government contracting event
Scott Goldstein
Scott Goldstein
Scott Goldstein

TYSONS CORNER, VA, December 4, 2019 “”  Jay “Scott“ Goldstein, mobilization assistant to the undersecretary of the U.S. Air Force, was promoted from the rank of brigadier general to major general, GovCon Wire reported Wednesday.

Goldstein told GovCon Wire in an email the Senate confirmed his military rank promotion Nov. 21, following his nomination by President Donald Trump.

Goldstein initially served in the U.S. Army before he moved to the Air Force in 1990. In his current role, he supports oversight of USAF’s $190B annual budget and provides direction on global enterprise matters related to strategy and policy development, human resource and risk management, technology investment and weapons procurement.

He has earned 15 Air Force Scientific Achievement Awards during his work as a developmental engineer and held leadership positions in the private sector.

About Executive Mosaic: Founded in 2002, Executive Mosaic is a leadership organization and media company. It provides its members an opportunity to learn from peer business executives and government thought leaders while providing an interactive forum to develop key business and partnering relationships. Executive Mosaic offers highly coveted executive events, breaking business news on the Government Contracting industry, and delivers robust and reliable content through seven influential websites and four consequential E-newswires. Executive Mosaic is headquartered in Tysons Corner, VA. www.executivemosaic.com

ExecutiveBiz Logo

Sign Up Now! ExecutiveBiz provides you with Daily Updates and News Briefings about Press Releases

Fortinet's Bob Fortna: Security-Driven Networking Strategy Could Help Accelerate Federal Cloud Adoption - top government contractors - best government contracting event
Fortinet’s Bob Fortna: Security-Driven Networking Strategy Could Help Accelerate Federal Cloud Adoption
Accelera to Migrate Army Civilian HR IT Apps to Cloud; Steve Weiss Quoted - top government contractors - best government contracting event
Accelera to Migrate Army Civilian HR IT Apps to Cloud; Steve Weiss Quoted